Остава да кажеш от къде си сигурен че е фабрична
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам ли аларма ? ;)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеОстава да кажеш от къде си сигурен че е фабричнаAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Колега от форума преди време писа в някаква тема че има много странна аларма модула за която беше скрит някъде около жабката Можеше да я спира и пуска от тайно място около жабкатаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеМи държи се точно по този начин звука , диодите , светлините всичко е като на фабрична ! ! !A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Тя е толкова тиха че не ми е направило силно впечатление най-вече ми се задействаше като оставя леко отворен прозорец и се задействат сензорите за вътрешния обем които са си вградени , но мисля че е от под предния капак пискането !Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеТя е толкова тиха че не ми е направило силно впечатление най-вече ми се задействаше като оставя леко отворен прозорец и се задействат сензорите за вътрешния обем които са си вградени , но мисля че е от под предния капак пискането !
Ако е от пред значи не е оригинална, ако е от задния багажник значи е оригинална.
Другото по което веднага се познава е както си е заключена колата и отвориш багажника от ключа, изписква едно такова по-различно и се отваря багажника. В момента когато го затвориш пискането пак се появява, за да потвърди отново, че алармата е активирала опазването на багажника.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеТочно за това питам.
Ако е от пред значи не е оригинална, ако е от задния багажник значи е оригинална.
Другото по което веднага се познава е както си е заключена колата и отвориш багажника от ключа, изписква едно такова по-различно и се отваря багажника. В момента когато го затвориш пискането пак се появява, за да потвърди отново, че алармата е активирала опазването на багажника.сега идвам от колата свири от багажника от към резервоара , а иначе при всички ли е толко тихааа
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение..... а иначе при всички ли е толко тихааа
да...sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолеги да ви хвърля в музиката , при мен от зад в багажника няма въобще къде да слагаш ключе нито пък и имам такова , а фабрична аларма си имам на 100% ЩО Е ТОsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеАз пък имам ключе, но няма къде да го завра и нямам аларма...?...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеАз пък имам ключе, но няма къде да го завра и нямам аларма...?...Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Общо взето са си еднакви.
Ключа за пускане/спиране на алармата се намира на самия модул, който се намира в багажника.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеКолега може ли да го снимаш това ключе, че аз имам аларма но нямам ключ за да си я активирамLast edited by qpwo; d.m.y г., 08:02.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
Ако някой има излишно такова можем да се споразумеем нещо на лични. ПоздравиAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment