Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам ли аларма ? ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Остава да кажеш от къде си сигурен че е фабрична
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
      Остава да кажеш от къде си сигурен че е фабрична
      Ми държи се точно по този начин звука , диодите , светлините всичко е като на фабрична ! ! !
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Колега от форума преди време писа в някаква тема че има много странна аларма модула за която беше скрит някъде около жабката Можеше да я спира и пуска от тайно място около жабката
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Ми държи се точно по този начин звука , диодите , светлините всичко е като на фабрична ! ! !
          Като почне да свири от къде се чува? Демек къде ти се намира сирената?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Тя е толкова тиха че не ми е направило силно впечатление най-вече ми се задействаше като оставя леко отворен прозорец и се задействат сензорите за вътрешния обем които са си вградени , но мисля че е от под предния капак пискането !

Comment

166

сирената се намира в багажника,на моята е от дясно до таблото.
              Алфа Ромео 159

Comment

Тя е толкова тиха че не ми е направило силно впечатление най-вече ми се задействаше като оставя леко отворен прозорец и се задействат сензорите за вътрешния обем които са си вградени , но мисля че е от под предния капак пискането !
                Точно за това питам.
                Ако е от пред значи не е оригинална, ако е от задния багажник значи е оригинална.
                Другото по което веднага се познава е както си е заключена колата и отвориш багажника от ключа, изписква едно такова по-различно и се отваря багажника. В момента когато го затвориш пискането пак се появява, за да потвърди отново, че алармата е активирала опазването на багажника.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Точно за това питам.
                  Ако е от пред значи не е оригинална, ако е от задния багажник значи е оригинална.
                  Другото по което веднага се познава е както си е заключена колата и отвориш багажника от ключа, изписква едно такова по-различно и се отваря багажника. В момента когато го затвориш пискането пак се появява, за да потвърди отново, че алармата е активирала опазването на багажника.
                  Оригинална е сега идвам от колата свири от багажника от към резервоара , а иначе при всички ли е толко тихааа

Comment

..... а иначе при всички ли е толко тихааа

да...
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги да ви хвърля в музиката , при мен от зад в багажника няма въобще къде да слагаш ключе нито пък и имам такова , а фабрична аларма си имам на 100% ЩО Е ТО
                      Аз пък имам ключе, но няма къде да го завра и нямам аларма...?...
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                        Колега може ли да го снимаш това ключе, че аз имам аларма но нямам ключ за да си я активирам
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Както беше казал Emooo една с една 166 няма и нищо не може да ни учуди

Comment

Общо взето са си еднакви.
                            Ключа за пускане/спиране на алармата се намира на самия модул, който се намира в багажника.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                              Колега може ли да го снимаш това ключе, че аз имам аларма но нямам ключ за да си я активирам
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42676
                              Last edited by qpwo; d.m.y г., 08:02.
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

На мен ми трябва ето такова като това малкотото бяло.
                                Ако някой има излишно такова можем да се споразумеем нещо на лични. Поздрави
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Working...
                                X